Monday, 9 June 2014

Pre-order I AM Tee


Assalamualaikum. Hai uollsss! Malam ni aku nak buat iklan kejap, abt I AM tee yg semakin trending gila cadbury sekarang ni. Kalau keluar jenjalan, mesti korang semua ada TER-nampak sesiapa pakai tshirt ni. 
Bohong laa kalau tk pernah tgk kan. Act, tee ni korang boleh order utk family atau kalau you guys ada buat team building kat office, haa boleh pakat reramai order baju ni and pakai with yr team mate! Atau korang boleh order utk baju class, pakai sesama dgn classmates! Haa best kan? Kalau ada buat family day ke, boleh jugak plan dgn whole family utk pakai tee ni :) serious ohsemm wehh! Family aku memasing ada baju ni. Bila kuar gathering, haa kitorg semua pakat laa pakai sesama. Bila kuar jalan tu, haaa org semua pandang mcm ohsem gila . Bangga kejap haha

 Kt bawah ni ada beberapa keping gambar yg iollss boleh tunjukkan kat you guys, contoh baju yg kitorang pakai ni :)

And kat bawah tu, aku ada sertakan details mcm mana nak order tee ni :) you guys boleh whatsapp / text kat number yg ada kat bawah tu.









Haaa tengok tu, my whole family jadi first testimoni tau. Hehe amacam? Ohsemm kan bila satu family pakai mcm ni? So apa tunggu lagi. Mai laa order kat iolls ni :) murah jea. Harga mampu milik gitcheww! CONFIRM!

Pre-order I Am tee 
☞ Customize your own name / words
☞ Size available : XS - 3XL
☞ Unisex
☞ 100% cotton
☞ Black color ONLY
☞ Short sleeve ONLY
☞ Directly whatsapp / text me fr the price and details 
(012-576 2265) *strictly NO CALL
☞ Or you guys boleh contact aku direct kat Facebook (Sera Seramizuoka II
or 
my Instashop (EF Instashop

*bila whatsapp / text / pm / comment, tulis jea "NAK ORDER I AM TEE!" Haaa lelaju hakak reply hokayy!

Lai lai order sekarang, sementara belum closed order ni. Wear it and style it your way!