Monday, 15 October 2012

Cocktail Party DSK2C

 Assalamualaikum semuanya *lambai lambai* 
Dua minggu lepas class aku buat event cocktail party . Act bendanya dah lama tapi aku baru nak post hari ny . Haha who cares ? Burrr -.-' Blog den , suko hati den lah !
Tak byk aku nak cerita sebenarnya , gambar jea lebih . Haha sebab gambar boleh menceritakan segalanya *angkat kening*
Alhamdulillah party tu berjalan dgn lancar , takda cacat cela . Walaupun agak kelam kabut pada mulanya but semuanya bisa diatur . Haha .
A BIG thanks to Ecan and Qahhar sebab pinjamkan kereta korang utk mengangkut semua barang-2 :) Thanks jugaa kat sesiapa yg tolong menghias , memasak and etc. Jasa korang amatlah dihargai . Utk sesiapa yg berat bontot tak reti nak buat kerja tu , terima kasih juga sebab korang jadi BOS on that day -.-' Haha tahniah yee .Eh terasa? Godaiii
Act on that day juga Qahhar datang jumpa kitorang buat kali terakhir *cedih* Haha takda laa kali terakhir cuma taktau bila dpt jumpa lagi sb dia dah berhenti . Hmm sedih juga sebenarnya time tuu , tapi semuanya pretend mcm nothing happen :')

Let me introduce #TeamKitaMenang :) Me of course , Erin , Ecan , Wanie and Bruno.

Ama and Ida :)

Meet my sifu, Qahhar :)

Qahhar acah-2 comel pegang butterfly tu -.-' 

Panjang w Erin :)

Me w Afdhal :) Acah-2 pendiam jea Adal ny , tapi sebenarnya dia ny kuat menganjing org -.-'

#TeamKitaMenang . Wawa, Me, Qahhar, Ida and Bruno :D

Parody 5 days MC *duckface*

Meet my lecturer, Puan Bizuna :)

My girlssss :) From right, Alia, Ecaa, Mawar and Myra :*

Me, Sofy and Manda :*



I love this photo much. Candid habis weii :D Haha style jea muka masing-2 -.-'


Haha act class aku semuanya kaki bergambar . Pantang nampak camera, terus jea pose . Haha now masa utk kenal dgn semua student DSK2C *wink wink*





And last but not least, Qahhar did this for us :') *sorry Qahhar, I stole this from your Twitter :)