Thursday, 23 May 2013

Twinnie's Birthday :) ♥


This entry is for you birthday girl. Yes you there! Nurhafiza Bt Maamor, my little sweet twinnie sister :) Happy Birthday sayang. 23 May 1993 till now, 20 years dah sayang aku nii.
Alhamdulillah, she's grown up now. Pretty girl kan :) Hehe membesar dgn sihat sekali. 
Ehemm. Pija, I hope you read this. I buat entry ni sebab I nak you happy. Seriously, I tak suka tengok you sedih. Please, no more tears. Such a waste laa you menangis sebab dia. I know you sayang dia, but please kuatkan hati you sayang. I know you can my dear :')
I tahu you kuat sayang, since I kenal you sampailah sekarang, you seorang yg kuat. Kalau you tak kuat, takkan la kita boleh gaduh tarik-tarik rambut dulu kan? Hehehe
Pija ni nampak jea rock ganas, tapi dalam hati dia kemain lembut lagii. Sama lah mcm twin dia ni haa, hati lembut selembut kapas. Hahahaha. 
You kan Kak Yong, mestilah kena kuat. Bila I sedih dulu, you selalu bagi semangat kat I. You cakap jangan sedih-2, sabar banyak-2. Now, you yg kena sabar. Jangan sedih-2 lagi. Move on babyy, move on! Takkan you nak jadi macam ehem yg asyik nangis jea tu kan, hahaha. 
Please don't cry babyy. I Love You, you know. Haaa broken english kauuuu! 
Dear ppl yg suka sakitkan hati my twin, please jangan buat dia macam ni lagi. Dia pun ada perasaan, dia tahu sedih, dia tahu nangis, dia tahu sakit hati. So please, don't treat her like a shit.. Akan ku terajang siapa yg buat dia menangis lagii. Serious talk. Hmm..
I love her, I love her and I love her. Fullstop! *crying*


Dear Pijaa, you jangan menangis lagi k. I selalu ada utk you bila-bila masa jea. Please be happy for me, Umira, your family and your friends. Diorang pun taknak tengok you sedih sayangg.  See gambar atas ni? You look pretty bila senyum, ketawa and gelak macam nii :)  Please, bring us back your smile again :( I miss your smile. *wipe tears* And sorry, if terpaksa "curi" gambar you ni kat fb and twitter. Heee :'* Iloveyouu sayangggg! Muaaaahhhhhh! ♡

Happy Birthday Sayangg Pija! :*