Tuesday, 21 October 2014

Pre Graduation Night 2014


Assalamualaikum and hai evelibadihh! Berhabuk nau dah blog aku ni. Hmm mmm sorry baby musyuk manja mummy muah ciked :* Bila ada free time baru boleh nak blogging. Kalau tak, hareyyy. Al maklong lah, busy dah final semester khennzzz. Banyak nauu event nak kena organize. Ok tknk byk cakap. Nak straight to the point jah. Well, alhamdulillah everything goes smoothly. Our BIG event berjalan dengan lancar :) hiyeayyyy! 

Class kami DSK 6B & 6C organize dinner untuk meraikan pelajar semester akhir bagi pelajar Jabatan Perdagangan :) Our theme is Royal Blue and White. And seriously tak sangka yang datang tu semua ikut tema. Haha so awok awok semua sila lah cuci mata sekarang nengok gambar heheeee

Before the event. Proses menghias banquet hall w classmates :)





Whoopss sorry kami merasmikan photobooth tu dulu :P








Pre-Graduation Night




























A night with my Sunbear :*





















Alhamdulillah kenangan yg tercipta akan diri ini simpan selamanya. Eceehhh! 3 tahun bersama. Suka duka susah senang semua bersama. Bersusah payah bersengkang mata untuk siapkan props event kali ini sangatlah berbaloi. Kepenatan kami semua habis class terkejar sana sini. Hasilnya taraaaa! Hebat kan? Terima kasih En Azmi untuk tunjuk ajar sepanjang subjek Event ni. Banyak ilmu yg kami semua dapat. Muah ciked :*